Expert Måleri
Vi ger ditt hus ett nytt utseende med vår fasadrenovering
Vi ger ditt hus
ett nytt utseende
med vår fasadrenovering

Få professionell fasadarbete i Stockholm
med Expert Måleri

Få gratis offert nu

Behöver du en fasadrenovering i Stockholm?

Vi är en fasadentreprenör med många år i branschen. Vi har den erfarenhet som krävs för att leverera högkvalitativa lösningar för alla typer av fasadarbeten. Som totalentreprenör utför vi renoveringar åt både fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Våra erfarna hantverkare ger fastigheten ett lyft som både är tilltalande och värdehöjande. Kontakta oss för all sorts fasadarbeten i Stockholm.

Vad menas med fasadarbete?

Fasadarbete kan betyda många olika saker. Omputsning av putsfasader, ommålning av fasader, tilläggsisolering, renovering av tegelfasader, laga sprickor, småreparationer eller en totalrenovering av hela fasaden och fastigheten. Fasadarbetet innebär dock alltid att husfasaden blir i bättre skick än vad den var i innan. Oavsett vad du är ute efter och hur stort eller litet fasadarbetet är så kan vi på Expert Måleri hjälpa. Våra duktiga och erfarna hantverkare har den samlade kunskapen som krävs för att arbetet med er fasad blir ordentligt gjort.

Titta gärna på våra olika projekt där vi utfört renoveringar och fasadarbete i Stockholm.

Fasadarbete i Stockholm

Kostnader för fasadarbete i Stockholm

Att renovera fasaden kostar en del men all sorts fasadarbete är en bra investering på sikt. Våra skickliga och certifierade hantverkare ger fasaden ett nytt och snyggt utseende. Detta både höjer fastighetens värde och ökar trivseln hos boende eller hyresgäster. Vi utför fasadarbete i Stockholm till villaägare, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Det är såklart svårt att säga exakt vad fasadarbeten som renovering, omputsning eller målning kostar utan att ha fått en uppskattning hur fasaden ser ut.

Men det är många faktorer som spelar in. Det handlar om allt från storleken på fasadarbetet till vad för slags kvalité den nuvarande fasaden har och mycket annat.

Få gratis offert nu
Fasadarbete i Stockholm

När är det dags för en fasadrenovering?

Kalla vintrar med snöoväder och starka vindar i kombination med varma somrar sliter på fasaden. Fasadarbete och renovering bör göras när det uppstår sprickor eller skador i fasaden. Om sprickor eller andra skador uppstår i fasaden ska man se till att åtgärda det relativt snabbt.

Genom att åtgärda skadorna skyddar man byggnaden mot fukt som annars kan tränga sig in genom skadorna. Om du söker ett tryggt företag som är specialister på fasadarbeten så har du kommit rätt.

Fasadarbete i Stockholm

Olika typer av fasader

Det finns tre olika typer av fasader: tegelfasad, träfasad och putsfasad och dessa hanteras på olika sätt. Tegelfasader är den mest hållbara fasaden i vårt nordiska klimat. Träfasader är en av Sveriges vanligaste fasader som är relativt enkelt att ändra utseendet på med hjälp av färg. Putsfasad är ett samlingsnamn för olika sorters fasader som ser ut och är uppbyggda på flertalet olika sätt. Det är en hållbar fasad som också står sig bra i de nordiska klimatet.

En fasadrenovering kan handla om att skydda byggnaden eller att fräscha upp själva byggnadens utseende men ofta är det en kombination av dessa saker.

Våra fasadarbetare är experter som har all den kunskap som krävs för att lämna ett fasadarbete i absolut topklass.

Få gratis offert nu
Fasadarbete i Stockholm

Fasadarbete i Stockholm utförs av proffs

Under åren har vi samlat på oss värdefull kunskap om fasader och goda kontakter inom området. Vi arbetar alltid med material från ledande leverantörer för att säkerställa att fasadarbetet håller högsta kvalitet. Vi arbetar i hela Stockholm med omnejd och hjälper såväl privatpersoner som företag med all sorts fasadarbete och renovering. Det spelar ingen roll om det är tegelfasad, träfasad eller putsfasad.

Kontakta oss för att boka in ett kostnadsfritt möte och höj bostadens värde med en fasadrenovering. Förutom fasadarbete så hjälper vi även till med all sorts måleri och renovering av fönster runt om i Stockholm.

Fasadarbete i Stockholm

H.Expert Måleri
i Stockholm

Välj H Expert Måleri som din pålitliga partner för måleri och renovering i Stockholm. Vi erbjuder en helhetslösning, inte bara för målning, utan även bygg och renovering.

Vi är experter på fasad- och fönsterrenoveringar. Med våra samarbetspartners kan vi också erbjuda VVS, el och ventilationstjänster.

Vi betjänar företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner i hela Stockholmsområdet.

Våra utbildade målare garanterar högkvalitativt utfört arbete till konkurrenskraftiga priser. Anlita oss och var trygg i att jobbet blir väl utfört!

Vad våra kunder säger

Expert Måleri levererade verkligen högkvalitativt arbete! Personalen var professionell och vänlig,
och de gjorde ett fantastiskt jobb med att förvandla mitt hus till precis vad jag ville ha.

Arbetet gjordes också snabbt och inom budgeten.
Jag skulle definitivt rekommendera det här företaget till någon som söker en pålitlig och kvalitativ måleritjänst.

Anna Sjöholm
Anna Sjöholm
Vi hjälper dig
Expert Måleri kundtjänst

Ring oss på 0707 - 60 30 51
eller fyll i formuläret så återkommer vi så snart som möjligt.

Tack för ditt meddelande!
Vi återkommer så snart vi kan.

Expert Måleri Expert Måleri Expert Måleri Expert Måleri Expert Måleri Expert Måleri Expert Måleri Expert Måleri