• 070 760 30 51

Fasadrenovering Stockholm

Fasadrenovering kan innebära allt från mindre renoveringsprojekt till som att laga sprickor i fasaden. Men en fasadrenovering kan också ske i mycket större skala som att t.ex. byta ut hela fasaden.

Oavsett vad du är ute efter och hur stort eller litet jobbet är så kan vi på Expert Måleri bistå er med våra duktiga hantverkare som har stor erfarenhet och kunskap om renovering av fasader. Vi utför fasadrenovering i hela Stockholm. Ta gärna en titt på våra referenser för att få en bild av vad för slags arbeten vi utfört.

Vad kostar en fasadrenovering?

Det är omöjligt att säga exakt vad en fasadrenovering kostar utan att ha fått en uppskattning av fasaden som ska lagas eller bytas ut och det är såklart många faktorer som spelar in. Det handlar om allt från storleken på arbetet till vad för slags kvalité den nuvarande fasaden har och mycket annat.

Vi utför alla slags typer av fasadrenovering och är öppna både för mindre och större jobb i hela Stockholm med omnejd. Det bästa du kan göra är att höra av dig till oss och berätta just om vad du är ute efter så får du en gratis offert på tidsåtgången och vad arbetskostnaden kommer bli.

Kontakta oss för fasadrenovering i Stockholm med omnejd!

När är det dags för en fasadrenovering?

Kalla vintrar med snöoväder och starka vindar i kombination med varma somrar sliter på fasaden. En renovering bör göras när det uppstår sprickor eller skador i fasaden. Under en fasadrenovering lagar vi de sprickor och hålrum som uppstått men också andra typer av skador på bostadens fasad. Vi tar bort den delen som är skadad och fyller igen hålet så att fasaden ser ut som ny igen. 

Om sprickor eller andra skador uppstår i fasaden ska man se till att åtgärda de relativt snabbt. Genom att snabbt åtgärda skador skyddar man byggnaden mot fukt som annars kan tränga sig in genom skadorna. Om du söker ett tryggt företag som är specialister på fasadrenovering i STockholm har du kommit rätt. 

Storleken på fasadrenoveringen varierar från fall till fall. Vi utför både stora som små renoveringar av fastighetens fasad. Det kan handla om små reparationer av sprickor eller stora renoveringar som fasadbyte.

Olika typer av fasader

Det finns tre typer av fasader, det är tegelfasad, träfasad och putsfasad och dessa hanteras på olika sätt. Tegelfasader är den mest hållbara fasaden i vårt nordiska klimat. Träfasader är en av Sveriges vanligaste fasader som är relativt enkelt att ändra utseendet på med hjälp av färg. Putsfasad är ett samlingsnamn för olika sorters fasader som ser ut och är uppbyggda på flertalet olika sätt. Det är en hållbar fasad som står sig bra i de nordiska klimatet. En renovering kan handla om att skydda byggnaden eller att fräscha upp själva byggnadens utseende men ofta är det en kombination av dessa saker.

Vi arbetar i hela Stockholm med omnejd och hjälper såväl privatpersoner som företag med fasadrenoveringar och fönsterrenoveringar. Kontakta oss för att boka in ett kostnadsfritt möte och höj bostadens värde med en fasadrenovering.