• 070 760 30 51

Fasadrenovering Stockholm

Fasadrenovering kan innebära allt från mindre renoveringsprojekt till som att laga sprickor i fasaden. Men en fasadrenovering kan också ske i mycket större skala som att t.ex. byta ut hela fasaden.

Oavsett vad du är ute efter och hur stort eller litet jobbet är så kan vi på Expert Måleri bistå er med våra duktiga hantverkare som har stor erfarenhet och kunskap om renovering av fasader. Vi utför fasadrenovering i hela Stockholm. Ta gärna en titt på våra referenser för att få en bild av vad för slags arbeten vi utfört.

Olika typer av fasadrenovering

Det finns flera olika typer av fasader och arbetet kan se lite olika ut beroende på vad för slags fasad det handlar om. Är det puts, tegel, trä eller något annat så kan och ska det hanteras på olika sätt. Ibland handlar det om att skydda byggnaden och ibland mer om att fräscha upp själva byggnadens utseende men ofta är det en kombination av dessa saker.

Vad kostar en fasadrenovering?

Det är omöjligt att säga exakt vad en fasadrenovering kostar utan att ha fått en uppskattning av fasaden som ska lagas eller bytas ut och det är såklart många faktorer som spelar in. Det handlar om allt från storleken på arbetet till vad för slags kvalité den nuvarande fasaden har och mycket annat.

Vi utför alla slags typer av fasadrenovering och är öppna både för mindre och större jobb i hela Stockholm med omnejd. Det bästa du kan göra är att höra av dig till oss och berätta just om vad du är ute efter så får du en gratis offert på tidsåtgången och vad arbetskostnaden kommer bli.

Kontakta oss för fasadrenovering i Stockholm med omnejd!