Expert Måleri
Vi ger ditt hus ett nytt utseende med vår fasadrenovering
Vi ger ditt hus
ett nytt utseende
med vår fasadrenovering

Få professionell fasadrenovering i Stockholm
med Expert Måleri

Få gratis offert nu

Behöver du en fasadrenovering i Stockholm?

En fasadrenovering kan innefatta allt från mindre renoveringsprojekt som att laga sprickor i fasaden, men det kan också ske i mycket större skala som att exempelvis byta ut hela fasaden. Vi rustar även upp fasaden genom att måla om den, lägga ny puts eller fräscha upp balkongerna.

Oavsett vad du är ute efter och hur stort eller litet renoveringsjobbet är så kan vi på Expert Måleri bistå er med våra duktiga hantverkare som har stor erfarenhet och kunskap om fasadrenovering. Ta gärna en titt på våra referenser för att få en bild av vad för slags arbeten vi utfört. Vi utför fasadrenovering i hela Stockholm.

Fasadrenovering i Stockholm

Vad kostar en fasadrenovering i Stockholm?

Det är svårt att säga exakt vad en fasadrenovering i Stockholm kostar utan att ha fått en uppskattning av fasaden som ska renoveras eller bytas. Det är såklart många faktorer som spelar in. Det handlar om allt från storleken på arbetet till vad för slags kvalité den nuvarande fasaden har och mycket annat.

Vi utför alla slags typer av fasadrenovering och är öppna både för mindre och större jobb i hela Stockholm med omnejd. Det bästa du kan göra är att höra av dig till oss och berätta vad just du är ute efter så får du en gratis offert på tidsåtgången och vad arbetskostnaden kommer bli.

Kontakta oss för fasadrenovering idag!

Få gratis offert nu
Fasadrenovering i Stockholm

När är det dags för en fasadrenovering?

Kalla vintrar med snöoväder och starka vindar i kombination med varma somrar sliter på fasaden. En renovering bör göras när det uppstår sprickor eller skador i fasaden. Under en fasadrenovering lagar vi de sprickor och hålrum som uppstått men också andra typer av skador på bostadens fasad. Vi tar bort den delen som är skadad och fyller igen hålet så att fasaden ser ut som ny igen.

Om sprickor eller andra skador uppstår i fasaden ska man se till att åtgärda det relativt snabbt. Genom att åtgärda skadorna skyddar man byggnaden mot fukt som annars kan tränga sig in genom skadorna. Om du söker ett tryggt företag som är specialister på att renovera fasader i Stockholm så har du kommit rätt.

Fasadrenovering i Stockholm

Olika typer av fasader

Det finns tre olika typer av fasader: tegelfasad, träfasad och putsfasad och dessa hanteras på olika sätt. Tegelfasader är den mest hållbara fasaden i vårt nordiska klimat. Träfasader är en av Sveriges vanligaste fasader som är relativt enkelt att ändra utseendet på med hjälp av färg. Putsfasad är ett samlingsnamn för olika sorters fasader som ser ut och är uppbyggda på flertalet olika sätt. Det är en hållbar fasad som också står sig bra i de nordiska klimatet. En fasadrenovering kan handla om att skydda byggnaden eller att fräscha upp själva byggnadens utseende men ofta är det en kombination av dessa saker.

Vi arbetar i hela Stockholm med omnejd och hjälper såväl privatpersoner som företag med fasadrenoveringar och fönsterrenoveringar. Kontakta oss för att boka in ett kostnadsfritt möte och höj bostadens värde med en fasadrenovering.

Få gratis offert nu
Fasadrenovering i Stockholm

Låt proffsen sköta renoveringen

Förutom att se snyggt ut så fyller en tät fasad en viktig roll i att hålla fukt ute.

Det höjer värdet på bostaden och minskar risken för mögelbildning. Låt proffsen sköta jobbet så att din fasadrenovering blir rätt och riktigt utförd. Under åren har vi samlat på oss värdefull kunskap och goda kontakter inom området. Vi arbetar efter mottot 'Bli klar i tid mot utlovade pris med bästa kvalitet'. Vi arbetar därför med material från ledande leverantörer för att säkerställa att arbetet håller högsta kvalitet.

Expert Måleri AB i Stockholm innehar även erforderliga ansvars- och trygghetsförsäkringar. Om kunden är nöjd, så är vi nöjda! Läs mer om fasadarbete här.

Fasadrenovering i Stockholm

H.Expert Måleri
i Stockholm

Välj H Expert Måleri som din pålitliga partner för måleri och renovering i Stockholm. Vi erbjuder en helhetslösning, inte bara för målning, utan även bygg och renovering.

Vi är experter på fasad- och fönsterrenoveringar. Med våra samarbetspartners kan vi också erbjuda VVS, el och ventilationstjänster.

Vi betjänar företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner i hela Stockholmsområdet.

Våra utbildade målare garanterar högkvalitativt utfört arbete till konkurrenskraftiga priser. Anlita oss och var trygg i att jobbet blir väl utfört!

Vad våra kunder säger

Expert Måleri levererade verkligen högkvalitativt arbete! Personalen var professionell och vänlig,
och de gjorde ett fantastiskt jobb med att förvandla mitt hus till precis vad jag ville ha.

Arbetet gjordes också snabbt och inom budgeten.
Jag skulle definitivt rekommendera det här företaget till någon som söker en pålitlig och kvalitativ måleritjänst.

Anna Sjöholm
Anna Sjöholm
Vi hjälper dig
Expert Måleri kundtjänst

Ring oss på 0707 - 60 30 51
eller fyll i formuläret så återkommer vi så snart som möjligt.

Tack för ditt meddelande!
Vi återkommer så snart vi kan.

Expert Måleri Expert Måleri Expert Måleri Expert Måleri Expert Måleri Expert Måleri Expert Måleri Expert Måleri