Expert Måleri
Fräsch och snygg look med vår fönstermålning
Fräsch och snygg
look med vår fönstermålning

Få professionell fönstermålning i Stockholm för ditt hem med Expert Måleri

Få gratis offert nu

Vi utför fönstermålning i Stockholm

Behöver du måla om dina fönster men har varken till eller lust med det så kontaktar du oss. Fönster får utstå mycket slitage om åren. Färgen börjat flagna och fogarna håller inte tätt längre så att luft och fukt börjar komma in.

Det tar tid med fönstermålning och det är viktigt att det görs på ett korrekt och professionellt sätt. Slipp det tråkiga och tidskrävande arbetet med att själv måla dina fönster genom att anställa oss på H. Expert Måleri AB. Vi är specialister på fönstermålning och renovering och ser till så att dina fönster blir nymålade och är så nära nyskick som möjligt. Höj bostadens värde med en fönstermålning i Stockholm.

Fönstermålning i Stockholm

Öka värdet med fönstermålning

Snyggt målade fönsterramar kan göra enormt stor skillnad rent estetiskt. Så skall du sälja ditt hus så lönar det sig att måla dina fönster. En fönstermålning förbättrar presentationen av huset avsevärt och ökar värdet vid en försäljning. Det är detaljerna som gör det. Precis som att man stylar insidan av huset vid visningar bör du styla utsidan också.

Du kan måla om dina fönster själv. Det är inte speciellt svårt att måla fönster men precis som med all målning så är det tidskrävande och man behöver ha både tålamod en god hand för att för att uppnå ett lyckat slutresultat. Har du varken tid, lust eller kunskapen så är det bättre att låta proffsen sköta det. Kontakta oss så får du en offert på just din fönstermålning i Stockholm.

Få gratis offert nu
Fönstermålning i Stockholm

H.Expert Måleri
i Stockholm

Välj H Expert Måleri som din pålitliga partner för måleri och renovering i Stockholm. Vi erbjuder en helhetslösning, inte bara för målning, utan även bygg och renovering.

Vi är experter på fasad- och fönsterrenoveringar. Med våra samarbetspartners kan vi också erbjuda VVS, el och ventilationstjänster.

Vi betjänar företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner i hela Stockholmsområdet.

Våra utbildade målare garanterar högkvalitativt utfört arbete till konkurrenskraftiga priser. Anlita oss och var trygg i att jobbet blir väl utfört!

Vad våra kunder säger

Expert Måleri levererade verkligen högkvalitativt arbete! Personalen var professionell och vänlig,
och de gjorde ett fantastiskt jobb med att förvandla mitt hus till precis vad jag ville ha.

Arbetet gjordes också snabbt och inom budgeten.
Jag skulle definitivt rekommendera det här företaget till någon som söker en pålitlig och kvalitativ måleritjänst.

Anna Sjöholm
Anna Sjöholm
Vi hjälper dig
Expert Måleri kundtjänst

Ring oss på 0707 - 60 30 51
eller fyll i formuläret så återkommer vi så snart som möjligt.

Tack för ditt meddelande!
Vi återkommer så snart vi kan.

Expert Måleri Expert Måleri Expert Måleri Expert Måleri Expert Måleri Expert Måleri Expert Måleri Expert Måleri