• 070 760 30 51

Fönsterrenovering Stockholm

Fönster är ofta den delen av ditt hus som får utstå mest slitage om åren. Kanske har färgen börjat flagna eller kan fogarna inte hålla tätt och har börjat släppa in luft. Temperaturskillnaden på husets in och utsida lämnar ofta stora påfrestningar som till slut gör det nödvändigt att renovera fönster.

Vi på Expert Måleri hjälper dig att renovera fönster i hela Stockholm. Vi har kompetenta hantverkare som har den erfarenhet och kunnande som krävs för att din fönsterrenovering ska bli så bra som möjligt.

Vi tar hand om dina fönster

Slipp det tråkiga och tidskrävande arbetet med att själv renovera fönster genom att anställa oss på H. Expertmåleri AB. Vi är specialister på fönsterrenovering och ser till att få fönsterna i så nära nyskick som möjligt. Höj bostadens värde med fönsterrenovering i Stockholm!

Vi hjälper dig med dina fönster

Att själv renovera sina fönster kan vara ett svårt jobb som kräver mycket tid. Vi på H.Expert Måleri kan hjälpa dig med din fönsterrenovering så att du kan fokusera på annat. Genom att kontinuerligt måla om och renovera sina fönster så bidrar det till att livstiden på fönstret förlängs. Vi hjälper dig med din fönsterrenovering i Stockholm med omnejd och får dina fönster att bli i toppskick igen! Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss. 

Kontakta oss för fönsterrenovering i Stockholm med omnejd!

Fönsterrenovering för miljöns skull 

Har du gamla fönster i huset så är det ofta stor risk att fönsterkarmarna kan behöva tätas. När man tätar fogarna på rätt sätt på ett fönster så bidrar det också till att temperaturen hålls i bostaden. I många fall behöver man för bästa resultat även byta ut gamla fönster mot nya tätare fönster. Detta i sin tur gör att det blir mindre energiförluster i hemmet och sänker därmed elräkningen. I många fall kan man renovera fönster istället för att skaffa helt nya, vilket är både ekonomiskt och miljövänligt. Våra erfarna fönsterrenoverare hjälper er när det är dags för nya fönster eller uppfräschning av era befintlig. Vi har gedigen kunskap av olika sorters fönstertyper. 

Varför behövs en fönsterrenoverare?

Fönsterfoder såväl som fönsterbågar utsätts vanligtvis för olika sorters väder och temperaturskillnader vilket sliter på materialet, därför behövs underhållning och renovering. Särskilt här i vårt nordiska klimat får fönster utstå iskalla vintrar och blåst såväl som varma sommardagar. Fönsterbågar är främst tillverkade i trä, PVC eller metall och dessa material slits på olika sätt. Gamla träfönster behöver målas om vart 7:e till 10:onde år för att motverka att rost och förmultning uppstår. 

Vi arbetar i hela Stockholm med omnejd och hjälper såväl privatpersoner som företag med fönsterrenoveringar. Vi utför även fasadrenoveringar!