• 070 760 30 51

Fönsterrenovering Stockholm

Fönster är ofta den delen av ditt hus som får utstå mest slitage om åren. Kanske har färgen börjat flagna eller kan fogarna inte hålla tätt och har börjat släppa in luft. Temperaturskillnaden på husets in och utsida lämnar ofta stora påfrestningar som till slut gör det nödvändigt att renovera fönster.

Vi på Expert Måleri hjälper dig att renovera fönster i hela Stockholm. Vi har kompetenta hantverkare som har den erfarenhet och kunnande som krävs för att din fönsterrenovering ska bli så bra som möjligt.

Fönsterrenovering ger billigare elräkning

Har du gamla fönster i huset så är det ofta stor risk att fönsterkarmarna kan behöva tätas. I många fall behöver man för bästa resultat även byta ut gamla fönster mot nya tätare fönster som påverkar elräkningen positivt, dvs. sänker den.
Kontakta oss redan idag för offert och för att få en idé hur vi kan hjälpa dig med din fönsterrenovering i Stockholm.

Vi hjälper dig med dina fönster

Att själv renovera sina fönster kan vara ett svårt jobb som kräver mycket tid. Vi på H.Expert Måleri kan hjälpa dig med din fönsterrenovering så att du kan fokusera på annat. Genom att kontinuerligt måla om och renovera sina fönster så bidrar det till att livstiden på fönstret förlängs. Vi hjälper dig med din fönsterrenovering i Stockholm med omnejd och får dina fönster att bli i toppskick igen! Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss. 

Kontakta oss för fönsterrenovering i Stockholm med omnejd!