Expert Måleri
Vi målar dina drömmar till verklighet
Vi målar dina
drömmar till verklighet

Få professionell målning för ditt hem med Expert Måleri

Få gratis offert nu

Våra professionella målare i Järfälla hjälper dig att måla om

Söker du en målare i Järfälla för att måla om, tapetsera eller renovera hemma? Vår målerifirma och målare hjälper dig gärna. Vi är experter på fasadmålning, tapetsering, trapphusmålning, fönstermålning och målning av inomhusväggar. Ofta kan man också behöva renovera lite innan man målar och därmed är det något vi erbjuder. Våra målare i Järfälla arbetar med en mängd olika hantverkare för att förenkla och ge dig en helhetslösning.

H.Expert måleri och våra målare i Järfälla

Vi på Expert Måleri i Järfälla har bred och lång branscherfarenhet och kan därför lova dig ett noggrant, effektivt och pålitligt arbete. Vi är måna om miljön, kunder och våra medarbetare och därför arbetar vi bara med miljöklassade produkter. Vi håller oss uppdaterade och tar hänsyn till de lagar och rekommendationer som finns för måleri. Vi ser till att du är med oss före, under och efter måleriarbetet genom att vi tillsammans bland annat gör en plan och kontroller av utfört arbete.

Vi vänder oss till både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar som behöver hjälp med måleri, tapetsering och olika renoveringar i Järfälla. Vi är inte bara målare utan vi har också medarbetare som kan utföra det arbetet som krävs för renoveringar - för enklare och smidigare planering för dig. Som privatperson kan du självklart använda dig utav ROT-avdraget när arbetet sker i ditt hus eller bostadsrätt. Vi är noggranna med att vårda våra kundrelationer vilket har resulterat i god referenser vi gärna delar med oss av.

professionella målare i Järfälla

Tapetsering och trapphusmålning

Vi utför flera olika hantverkstjänster och erbjuder också tapetsering. Det krävs tålamod och precision när man tapetserar, särskilt gällande mönsterpassning. För en mer professionell och smidig tapetsering krävs lång erfarenhet samt goda kunskaper för rätt val av exempelvis tapetlim beroende på tapetsort. Det får du med oss och vi hjälper dig gärna vad gäller val av material samt rådgivning.

Vi målar självklart också om i trapphus i Järfälla. Det spelar ingen roll vilken storlek det är på huset eller fastigheten samt hur många våningar det är. Vi målar noggrant och effektivt oavsett storlek. Prata med oss om dina önskemål och få en gratis offert.

Vårda och höj värdet på ditt hus med hjälp av våra målare i Järfälla

Vårda ditt hus utanpå med lite färg såsom du vårdar den inuti. Att måla husfasaden eller exempelvis fönsterramarna höjer även värdet på ditt hus. Våra kunniga målare i Järfälla vet vad dem ska göra för att varsamt ta bort den gamla färgen och vad och hur de ska göra för att måla det på nytt - med kvalitativ färg och behandlingar för långvarigt resultat.

Är det så att det krävs mer att göra på fasaden och fönstren så har vi möjlighet att även renovera dessa. Det finns mycket som med tiden kan slita och skada utsidan av ett hus. Exempel på detta är väderförhållandena, kalla vintrar med snöstormar i kombination med  varma, fuktiga somrar. Just dessa faktorer kan vi inte påverka men vi kan förstärka fasaden och förebygga skador. Skulle man låta bli att laga sprickor i fasaden så är chansen stor att fukt letar sig in och skapar ännu större problem. Vi har kunskapen och erfarenheten av att renovera projekt i olika storlekar. Vi tittar och undersöker byggnaden med dig för att göra en plan utefter fasadens tillstånd.

Välkommen att kontakta oss för en snabb offert!

Få gratis offert nu
professionella målare i Järfälla

H.Expert Måleri
i Stockholm

Välj H Expert Måleri som din pålitliga partner för måleri och renovering i Stockholm. Vi erbjuder en helhetslösning, inte bara för målning, utan även bygg och renovering.

Vi är experter på fasad- och fönsterrenoveringar. Med våra samarbetspartners kan vi också erbjuda VVS, el och ventilationstjänster.

Vi betjänar företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner i hela Stockholmsområdet.

Våra utbildade målare garanterar högkvalitativt utfört arbete till konkurrenskraftiga priser. Anlita oss och var trygg i att jobbet blir väl utfört!

Vad våra kunder säger

Expert Måleri levererade verkligen högkvalitativt arbete! Personalen var professionell och vänlig,
och de gjorde ett fantastiskt jobb med att förvandla mitt hus till precis vad jag ville ha.

Arbetet gjordes också snabbt och inom budgeten.
Jag skulle definitivt rekommendera det här företaget till någon som söker en pålitlig och kvalitativ måleritjänst.

Anna Sjöholm
Anna Sjöholm
Vi hjälper dig
Expert Måleri kundtjänst

Ring oss på 0707 - 60 30 51
eller fyll i formuläret så återkommer vi så snart som möjligt.

Tack för ditt meddelande!
Vi återkommer så snart vi kan.

Expert Måleri Expert Måleri Expert Måleri Expert Måleri Expert Måleri Expert Måleri Expert Måleri Expert Måleri