Expert Måleri
Vi målar dina drömmar till verklighet
Vi målar dina
drömmar till verklighet

Få professionell målning för ditt hem med Expert Måleri

Få gratis offert nu

Etablerade målare i Stockholm

Målare i Stockholm hjälper dig att måla om eller tapetsera

Vår målerifirma och målare i Stockholm hjälper dig gärna med renovering, målning och tapetsering.
Vi är experter på fasadmålning, fönstermålning, tapetsering, trapphusmålning och målning av väggar inomhus. Ofta behöver man även renovera lite innan man målar så därför erbjuder vi även det. Våra målare i Stockholm arbetar tillsammans med en mängd olika hanterverkare.

Expert Måleri i Järfälla har en bred och lång erfarenhet av alla typer av måleri och tapetsering och hjälper dig gärna med vad du än behöver. Våra duktiga målare i Stockholm arbetar alltid med miljöklassade produkter och tar hänsyn till de lagar och rekommendationer som finns för måleri. Vi gör detta både för miljöns skull och vår personal. Alla företag måste erbjuda mer hållbara tjänster, inte minst måleri företag.

Våra målare vänder sig till både privat- och företagskunder samt olika bostadsrättsföreningar som behöver hjälp med måleri, tapetsering och olika renoveringar. Vi är inte bara målare utan arbetar som totalentreprenör vad gäller renoveringar så vi har personal som kan utföra alla typer av tjänster. Kontakta oss med era behov i form av måleri eller renoveringar så kan vi se hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

Etablerade målare i Stockholm

Våra målare hjälper till att höja värdet på fastigheten

Målare i Stockholm hjälper dig att måla om eller tapetsera

Snyggt målade fönsterramar kan göra en stor skillnad på både utseende och värdet på en fastighet. Skall du sälja ditt hus så lönar det sig att måla om dina fönster och husets fasad. Låt våra målare förbättra presentationen av ditt hus eller fastighet så värdet ökar. Precis som att man stylar insidan av huset vid visningar bör du styla och måla om utsidan också.

Du kan måla om dina fönster och hus själv. Men om du inte har tid, lust eller kunskapen så låt proffsen sköta det. Kontakta våra målare i Stockholm så får du en offert snabbt och lätt. Vi är specialister på all sorts renoveringar och måleri och ser till så att ditt hus ser så bra ut som möjligt. Att höja fastighetens värde kostar inte så mycket.

Få gratis offert nu
Etablerade målare i Stockholm

H.Expert Måleri
i Stockholm

Välj H Expert Måleri som din pålitliga partner för måleri och renovering i Stockholm. Vi erbjuder en helhetslösning, inte bara för målning, utan även bygg och renovering.

Vi är experter på fasad- och fönsterrenoveringar. Med våra samarbetspartners kan vi också erbjuda VVS, el och ventilationstjänster.

Vi betjänar företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner i hela Stockholmsområdet.

Våra utbildade målare garanterar högkvalitativt utfört arbete till konkurrenskraftiga priser. Anlita oss och var trygg i att jobbet blir väl utfört!

Vad våra kunder säger

Expert Måleri levererade verkligen högkvalitativt arbete! Personalen var professionell och vänlig,
och de gjorde ett fantastiskt jobb med att förvandla mitt hus till precis vad jag ville ha.

Arbetet gjordes också snabbt och inom budgeten.
Jag skulle definitivt rekommendera det här företaget till någon som söker en pålitlig och kvalitativ måleritjänst.

Anna Sjöholm
Anna Sjöholm
Vi hjälper dig
Expert Måleri kundtjänst

Ring oss på 0707 - 60 30 51
eller fyll i formuläret så återkommer vi så snart som möjligt.

Tack för ditt meddelande!
Vi återkommer så snart vi kan.

Expert Måleri Expert Måleri Expert Måleri Expert Måleri Expert Måleri Expert Måleri Expert Måleri Expert Måleri