• 070 760 30 51

Fönstermålning Stockholm

Vi utför fönstermålning i Stockholm. Behöver du måla om dina fönster men har varken till eller lust med det så kontaktar du oss. Fönster får utstå mycket slitage om åren. Färgen börjat flagna och fogarna håller inte tätt längre så att luft och fukt börjar komma in.

Det tar tid med fönstermålning och det är viktigt att det görs på ett korrekt och professionellt sätt. Slipp det tråkiga och tidskrävande arbetet med att själv måla dina fönster genom att anställa oss på H. Expert Måleri AB. Vi är specialister på fönstermålning och renovering och ser till så att dina fönster blir nymålade och är så nära nyskick som möjligt. Höj bostadens värde med en fönstermålning i Stockholm.

Öka värdet med fönstermålning

Snyggt målade fönsterramar kan göra enormt stor skillnad rent estetiskt. Så skall du sälja ditt hus så lönar det sig att måla dina fönster. En fönstermålning förbättrar presentationen av huset avsevärt och ökar värdet vid en försäljning. Det är detaljerna som gör det. Precis som att man stylar insidan av huset vid visningar bör du styla utsidan också. 

Du kan måla om dina fönster själv. Det är inte speciellt svårt att måla fönster men precis som med all målning så är det tidskrävande och man behöver ha både tålamod en god hand för att för att uppnå ett lyckat slutresultat. Har du varken tid, lust eller kunskapen så är det bättre att låta proffsen sköta det. Kontakta oss så får du en offert på just din fönstermålning i Stockholm.