• 070 760 30 51

Fönsterrenovering i Stockholm

Behöver du en fönsterrenovering i Stockholm med omnejd? Fönster är ofta den delen av ditt hus som får utstå mest slitage om åren. Kanske har färgen börjat flagna eller kan fogarna inte hålla tätt och har börjat släppa in luft och fukt. Du kan även minska din energiförbrukning genom att minska den varmluft som sipprar ut genom fönster som inte är täta. Temperaturskillnaden på husets in- och utsida lämnar ofta stora påfrestningar som till slut gör det nödvändigt att renovera fönster. Vi på Expert Måleri hjälper dig med fönsterrenovering i Stockholm. Vi har kompetenta hantverkare som har den erfarenhet och kunnande som krävs för att din fönsterrenovering ska bli så bra som möjligt.

Vid en fönsterrenovering tar vi hand om och renoverar dina fönster

Slipp det tråkiga och tidskrävande arbetet med att själv renovera fönster genom att anställa oss på H. Expert Måleri AB. Vi är specialister på fönsterrenovering och fönstermålning och ser till så att dina fönster är så nära nyskick som möjligt. Höj bostadens värde med en fönster i toppskick.

Vi renoverar och hjälper dig med dina fönster i Stockholm

Att själv renovera sina fönster kan vara ett svårt jobb som kräver mycket tid om man inte har den rätta kunskapen. Låt oss på H.Expert Måleri fixa din fönsterrenovering i Stockholm så kan du fokusera på annat. Genom att kontinuerligt måla om och renovera sina fönster så bidrar det till att livstiden på fönstret förlängs. Vi hjälper dig med dina fönster och får dem att bli i toppskick igen! Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss. 

En renovering för miljön och plånbokens skull 

Gör en fönsterrenovering för miljön och plånbokens skull. Har du gamla fönster i huset så är det ofta stor risk att fönsterkarmarna kan behöva tätas. När man tätar fogarna på rätt sätt på ett fönster så bidrar det också till att temperaturen hålls i bostaden. I många fall behöver man för bästa resultat även byta ut gamla fönster mot nya tätare fönster. Detta i sin tur gör att det blir mindre energiförluster i hemmet och sänker därmed elräkningen. I många fall kan man renovera fönster istället för att skaffa helt nya, vilket är både ekonomiskt och miljövänligt. Våra erfarna målare och fönsterrenoverare hjälper er när det är dags för nya fönster eller uppfräschning av era befintlig. Vi har gedigen kunskap av olika sorters fönstertyper. 

Varför behövs en fönsterrenovering?

En fönsterrenovering behövs av flera anledningar. Fönsterfoder såväl som fönsterbågar utsätts vanligtvis för olika sorters väder och temperaturskillnader vilket sliter på materialet, därför behövs underhållning och renovering. Särskilt här i vårt nordiska klimat får fönster utstå iskalla vintrar och blåst såväl som varma sommardagar. Fönsterbågar är främst tillverkade i trä, PVC eller metall och dessa material slits på olika sätt. Gamla träfönster behöver målas om vart 7:e till 10:onde år för att motverka att rost och förmultning uppstår. 

Vi arbetar i hela Stockholm med omnejd och hjälper såväl privatpersoner som företag med fönsterrenoveringar. Vi utför även fasadrenoveringar och fönstermålning.

Vad kostar en fönsterrenovering?

Det är svårt att uppskatta exakt vad en fönsterrenovering kommer att kosta. Det beror på om de befintliga fönstren kan renoveras eller om de behöver bytas ut helt. Det kan även variera beroende på materialet och hur många fönster som berörs. 

Vi utför alla slags typer av fönsterrenovering och är öppna både för mindre och större jobb i hela Stockholm. Det bästa du kan göra är att höra av dig till oss och berätta vad just du är ute efter så får du en gratis offert på tidsåtgången och vad arbetskostnaden kommer bli. Vi renoverar fönster både snabbt och billigt.