• 070 760 30 51

Om H. Expert Måleri AB

Vi är ett väletablerat Måleriföretag som utför alla vanligt förekommande målnings-arbeten vid nyproduktion, ombyggnader, fönsterrenoveringar, fasadrenoveringar och service-jobb. H.Expert Måleri AB hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i Stockholm med omnejd.

Kvalitet & Servicekänsla

Vi tänker på kvalitet, servicekänsla och arbetar efter vårat motto “Bli klar i tid mot utlovade pris med bästa kvalitet”. Ett gott utfört arbete betyder en nöjd kund och lika nöjd målare. Vi tror på långsiktiga relationer med återkommande kunder och rekommendationer. Därav gör vi allt för att vårda våra samarbete med uppdragsgivare. Goda referenser finns.

Inget jobb är för litet eller stort för oss.

Måleri & Inredningsarbeten vi utför är:

Lång branscherfarenhet

Genom åren samlat på oss goda kontakter inom byggbranschen, och samarbetar med andra seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper som snickare, elektriker, vvs m.m. Vi på H.Expert Måleri AB använder oss av kvalitetsmaterial från de ledande färg-leverantörerna för långsiktiga kundlösningar. Företaget innehar erforderliga ansvars- och trygghetsförsäkringar. Vi har god ekonomi, samt F-Skattsedel.

Använd ROT-Avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-Avdraget vid renovering och hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida.

Kunniga Målare i Stockholm

Välkommen att kontakta oss om hur vi kan hjälpa dig i nästa måleri och inredningsprojekt!

Ring oss idag 08-124 11 491