• 070 760 30 51

Måleri & tapetsering Stockholm

Behöver du tapetsera och måla om huset i Stockholm, eller kanske pigga upp något rum eller arbetsplats med ny fräsch färg?

Expert Måleri i Järfälla och Stockholm har lång och gedigen erfarenhet av alla typer av måleri och tapetsering och hjälper dig gärna med vad du än behöver. Våra duktiga målare och tapetserare arbetar självklart med miljöklassade produkter och tar hänsyn till de lagar och rekommendationer som finns för måleri och för att skydda både miljö och personal.

Vår målerifirma vänder sig mot privat- och företagskunder samt bostadsrättsföreningar som behöver hjälp med måleri, tapetsering och alla typer av renoveringar. Eftersom vi arbetar som totalentreprenör så har vi folk som kan utföra alla typer av tjänster som ni kan tänkas behöva, inte bara måleri. Låt oss gärna få veta era behov så vi bäst kan se hur vi kan hjälpa er.

Våra målare utgår från Järfälla men utför måleriarbeten i hela Stockholm. Kontakta oss gärna redan idag för att få en gratis offert och pris på just er målning/tapetsering.

Trapphusmålning

Vi utför även trapphusmålning i Stockholm med omnejd. Ta gärna kontakt med oss för en gratis offert om ni skall måla om trapphuset. Det spelar ingen roll om det är ett 2-våningshus eller ett stort höghus. Vi tar hand om trapphusmålningen snabbt och effektivt oavsett. Läs mer om våra målare här.