• 070 760 30 51

Allt inom Bygg & Renovering

Expert Måleri AB kan erbjuda våra kunder en totallösning inom byggnation & renovering. Med egen personal inom måleri, tapetsering, snickeri, golvläggning kan vi förse våra uppdragsgivare med allt inom ytskiktsrenovering och fasadarbeten. Läs mer om fasadrenovering i Stockholm och fönsterrenovering i Stockholm.

Trygga Helhetslösningar

Vid större renoveringar samarbetar med kunniga specialister inom kök, badrum, altan & uteplatser, snickeri, utbyggnader, el, vvs, ventilation till markarbete. H. Expert Målert tillhandahåller en trygg projektledning & samordning mellan alla yrkesgrupper för ett bra slutresultat enligt uppsatta mål kring tid, budget och standard.

Vi moderniserar din bostad

Kontakta oss som totalentreprenör i Stockholms-området när du önskar hjälp med rådgivning och fackmannamässigt utförande från start till mål!

Fönster & Fasad

Vi är specialiserade på fönsterrenovering och fasadrenovering i Stockholm. En bostadens fasad såväl som fönster utstår olika påfrestningar i from av kalla vintrar och varma somrar. Behov för fönsterrenovering och fasadrenovering uppstår när det bildas sprickor och skador. Att själv renovera är tidskrävande och svårt, det krävs rätt kunskap för att renoveringen ska bli rätt gjord. Anställ oss på H. Expertmåleri AB i Stockholm för renovering av fönster och fasad så att du kan fokusera på annat. Dessa renoveringar bidrar till lägre elräkning då temperaturen hålls i bostaden, detta samtidigt som det ökar bostadens värde. Vi erbjuder kostnadsfri offert på er renovering!